spot_img

TCG Kınalıada’dan Chittagong Limanı’na ziyaret

Japonya seyrine devam eden TCG Kınalıada, 7-9 Mayıs tarihleri arasında Chittagong Limanı’nı ziyareti etti. TCG Kınalıada, Chittagong Limanı’nında Bangladeş Deniz Kuvvetleri tarafından çimariva töreni ile karşılandı.

TCG Kınalıada personeli tarafından 7-8 Mayıs 2024 tarihlerinde Chittagong Deniz Saha Komutanı, Bangladeş Donanma Komutanı, Chittagong Liman İdaresi Başkanı’na ve Chittagong Savaş Mezarlığı’na ziyaret gerçekleştirildi.

Chattogram Deniz Saha Komutanı ev sahipliğinde verilen resepsiyona, Dakka Büyükelçisi, Mayın Filosu Komutanı, Dakka Askerî Ataşesi, TCG Kınalıada Komutanı ve gemi personeli katıldı.

TCG Kınalıada’da ise Dakka Büyükelçisi ve TCG Kınalıada Komutanı ev sahipliğinde verilen resepsiyona; Chittagong Deniz Saha Komutanı, Bangladeş Donanma Komutanı, Bangladeş Fahri Başkonsolosu, Bangladeş Deniz Hava Komutanı, Bangladeş Deniz Harp Okulu Komutanı, Bangladeş Deniz Hava Komutanı, askeri ve mülki erkan, TİKA personeli, milli savunma sanayi temsilcileri (STM, ASELSAN, ROKETSAN) ve birçok gemi komutanı ile subay katıldı.

Kaçırılmaması Gerekenler