spot_img

TAİDER Kuzey Yıldızı ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul MEXT Teknoloji Merkezi'nde düzenlenen törende 6 kategoride ödüller sahiplerini buldu.

Ödül alan firmalar ise şu şekilde:

"Çevre" kategorisinde FERSAN Fermantasyon Ürünleri San. ve Tic. A. Ş.,

"Kurumsal Yönetim" kategorisinde Pertoyağ ve Kimyasallar San. Tic. AŞ.,

"Çalışanlar" kategorisinde Tirsan Kardan San ve Tic. A.Ş (Tiryakiler),

"Toplum" kategorisinde Telateks Tekstil Ürünleri San. ve Tic. A.Ş,

"Gelecek Nesil ve Aile" kategorisinde Göçtur Turizm Yatırım Tic. A.Ş Pinebay Holiday Resort aldı.

"Kuzey Yıldızı Büyük Ödülü"nün sahibi ise Telateks Tekstil Ürünleri San. ve Tic. A.Ş oldu.

Pertoyağ ve Kimyasallar San. Tic. AŞ. Genel Müdürü Nuri Refik Düzgören, ödülün ardından yaptığı konuşmada Petroyağ’ın 31 yıllık bir şirket olduğunu belirterek “Kurucumuz Ünal Bey sıfırdan gelerek bugünlere getirmiş. Bugün 100 milyon dolar ciromuz, 600 çeşit ürünümüz ve yüzde 30 ihracat yapan büyük bir firmayız. Bu ödüller bizi teşvik ediyor, heyecanlandırıyor ve cesaret veriyor. Bu ödül için teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Tirsan Kardan San ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü Füsun Toros, Tirsan Kardan olarak sürdürülebilirlik konusunda yapmış oldukları çalışmaların ve çabaların bir ödülü olduğunu ifade etti. Toros “Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü almamız özellikle şirket hissedarlarımız, çalışanlarımız ve tüm paydaşlarımızın ortak vizyonda olduğunun önemli bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra bu ödül bizim için bir kilometre taşı olacak.” şeklinde konuştu.

Telateks Tekstil Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. COO'su Ergenç İnel, “Telateks ailesi olarak, üstün enerjimizle beraber şirketimizi her sene adım adım bir yerden bir yere taşımaya devam ediyoruz. O yüzden bu ödül için çok teşekkür ederim.” açıklamalarında bulundu.

Göçtur Turizm Yatırım Tic. A.Ş Pinebay Holiday Resort Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova sürdürülebilirliğin çok kıymetli olduğunu çünkü bunun yaşamın bir parçası olduğuna inandıklarını belirtti.

Bunun için korumak, iyileştirmek ve güzelleştirmenin ana amaç olduğunu söyleyen Çukurova, “Bunu yaparken de ömür boyu öğrenme diyoruz. Aile çok değerli, şu anda ikinci ve üçüncü nesil operasyonun içerisindeyiz. Onların gelmesi sürdürülebilirlik ve teknolojide itici bir güç oldu. Onlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Kuzey Yıldızı Büyük Ödülü'nün ardından konuşma yapan Telateks Tekstil Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. CEO’su Uğur Üstünel sözlerine tüm ekip ailesine teşekkür ederek başladı.

Kompozit sektörü gibi biraz daha yenilikçi bir alana 20 yıl önce yatırım yaptıklarını aktaran Üstünel “Çok değişik bir 20 yıl geçirdik. Birkaç yıldır da sürdürülebilirlikle ilgili başta müşterilerimizden gelen talepler ve bu konuya çok heyecan duyan ekibimizle birlikte birtakım işleri başardığımızı düşünüyorum. Daha çok yolumuz var.” ifadelerini kullandı.

Ödül töreni sonunda sertifika alan firmalar:
ATM Isı Transfer San ve Tic A.Ş
Altekma Group
CanOzan Pano San. Taah. Tic. LTD. ŞTİ
Göçük Avukatlık Bürosu
İnka Yapı Bağlantı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Kırçiçeği Turizm AŞ
Logo Sky Çizge Havacılık Reklam Limited Şirketi
Üçge Mağaza Ekipmanları Paz. San. Tic. A.Ş.

Ödül töreni kıdemli ve yeni katılan değerlendiricilere teşekkür edilerek tamamlandı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Kaçırılmaması Gerekenler